True Crime Magazine uit 1944 van onder de vloer – Sensatie is van alle tijden

true crime magazine vol.3-No. 10 October 1944

Prijs

niet te koop-behoort tot privécollectie-zie de home pagina

Roeping

Land

Canada

Jaartal / periode

1944-1945

Neem contact op

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in een object of heb je een vraag? Stel gerust je vraag aan ons.

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

kosmosia vrouw

100% vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Bijna altijd binnen 24 uur een reactie. Meestal dezelfde dag nog.

Je kan ook altijd bellen wanneer het jou uitkomt.

  • Foto's
Foto's

Omschrijving

Een Canadese soldaat heeft dit Canadese tijdschrift in 1945 weggegooid. Hij stopte het door de kier tussen de vloerdelen in een gebouw op vliegveld Deelen. Daar werd dit magazine in de 90-er jaren gevonden en is, ondanks zijn slechte staat bewaard, gebleven in de privécollectie.

Voorop een vastgebonden blonde vrouw met blauwe ogen "in nood" met achter haar een crimineel in lange jas... en achterop een advertentie voor een boek over het intieme leven van Adolf Hitler voor $ 2.98 , Revealed at last, Smuggled out of Germany, The Whole Shocking INSIDE STORY laid bare by the man closest to Hitler!

Binnenin 80 pagina's spannende verhalen over boeven met af en toe een foto. Leuk is ook de halve advertentie voor een boek over Judo en een verhaal dat Hitler op vakantie gaat.

In de 60-er jaren nam het genre ' Men's Adventure Magazines ' vol met " blood, sweat and tits "een vlucht in Amerika. Er is zelfs een boek van Taschen over dit genre : Men's Adventure Magazines, The Rich Oberg collection (Taschen), Isbn: 978-3-8365-0312-9.

Zo zie je : sensatie is van alle dag.